Men ofrouder qrup yaradib daglara qalxmaq isteyirem!

Məktub pannurlan 07 fev 2010, 10:30

salam men cip qrup yaratmaq isteyirem hefte sonu jeplerle ismayilli xinaliq ve basqa yerlere getmek isterdim ozumuz jepimde var qosulam isteyen emaillime yazsin nurlan1995nurlan@mail.ru
pannurlan

Məktublar: 24
Qeydiyyatdan keçib: 07 fev 2010, 09:45

Məktub Driver464 08 fev 2010, 16:19

Yaxshi fikirdir... Klubun ilk uzvu menem !!! Meni qeyd ele!!!
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktublar: 157
Qeydiyyatdan keçib: 22 fev 2008, 22:11

Re: Men ofrouder qrup yaradib daglara qalxmaq isteyirem!

Məktub pannurlan 08 fev 2010, 17:37

qaqa senin hansi jeepin var
pannurlan

Məktublar: 24
Qeydiyyatdan keçib: 07 fev 2010, 09:45

Məktub Driver464 08 fev 2010, 18:10

Nissan patrol 4.8 benzin 2003-cu il...
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub Route66 09 fev 2010, 00:12

SALAM Qardaw meni de ora yaz Menim mawinim NISSAN X-TRAIL 2.5
İstifadəçinin avatarı
Route66

Məktublar: 42
Qeydiyyatdan keçib: 17 okt 2008, 01:45
Haradan: Bakı

Məktub istanbul2009 14 fev 2010, 19:11

salam cox gozel movzudu, teesufki menim jeepim yoxdu, hele prava yasima 1 il var.Demek olarki ilin yarisini Shimal zonasi - Qax-Zaqatalada kecirirem.Eger O tereflere getmek fikriniz olsa Beledcilik eliye bilerem,3 hefte evvel qayitdim,Heveskar fotograf kimi Daglara getmisdim sekil cekmeye hemdeki bezi ishlerim var idi.O Zonanin ,esasda Qax rayonunu elimin ici kimi taniyiram, Esrarengiz gozel yerlerini. eger bele bir fikriniz olsa elaqe saxliya bilersiniz.Sizi GEzdire bilerem, Bir dost kimi.Kecen il irandan gelen (Cenub Azerbaycanlilarla) Gezdik, Velopsipetle gelmisdiler,irandan bakiya ordanda butun rayonlara,En axirinci yerleri Qax oldu,Ordanda Qatarla qayitdilar.Vizalarinin vaxti bitmesiyle elageder.

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Eger O tereflere getmek fikriniz olsa ozunuzle yaxsi sekil ceken Fotoaparat goturmeyi unutmayin :) ;)
İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

Məktublar: 368
Qeydiyyatdan keçib: 06 avq 2009, 21:17
Haradan: ★★★★★

Məktub istanbul2009 14 fev 2010, 19:17

bu Arada Qax rayonuna Bakidan 420 Kmd-ir.

Qax rayonunda (ilisu kendiindeki Istirahet merkezlerini cixmag sertiyle) Yemekxanalard qiymet cox ucuzdu, Bakidan serfelidi .

Daglig yerlerde Azercell

Assagi yerlerde Narmovile ve Bakcell tutur. 3G sebekesi islemir

Internet baglantisi Rayonun istenilen yerinde var.Mobil Modemle

Otellerde bir gece qalmaq orta qiymet 15-20 azn den 50 azn-e qeder var.

Qax Ve Zaqatalanin Genis mezmunlu sekillerine baxmag isdiyirsinizse WWW.QAXLILAR.TK- saytindan baxa bilersiniz.300-den cox sekil var.
İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

Məktub Driver464 16 fev 2010, 00:04

istanbul2009 yazdı:salam cox gozel movzudu, teesufki menim jeepim yoxdu, hele prava yasima 1 il var.Demek olarki ilin yarisini Shimal zonasi - Qax-Zaqatalada kecirirem.Eger O tereflere getmek fikriniz olsa Beledcilik eliye bilerem,3 hefte evvel qayitdim,Heveskar fotograf kimi Daglara getmisdim sekil cekmeye hemdeki bezi ishlerim var idi.O Zonanin ,esasda Qax rayonunu elimin ici kimi taniyiram, Esrarengiz gozel yerlerini. eger bele bir fikriniz olsa elaqe saxliya bilersiniz.Sizi GEzdire bilerem, Bir dost kimi.Kecen il irandan gelen (Cenub Azerbaycanlilarla) Gezdik, Velopsipetle gelmisdiler,irandan bakiya ordanda butun rayonlara,En axirinci yerleri Qax oldu,Ordanda Qatarla qayitdilar.Vizalarinin vaxti bitmesiyle elageder.

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Eger O tereflere getmek fikriniz olsa ozunuzle yaxsi sekil ceken Fotoaparat goturmeyi unutmayin :) ;)

Super fotolardir !!!! Lap gelmek istedim!!!!!
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub Driver464 16 fev 2010, 00:10

istanbul2009 yazdı:bu Arada Qax rayonuna Bakidan 420 Kmd-ir.

Qax rayonunda (ilisu kendiindeki Istirahet merkezlerini cixmag sertiyle) Yemekxanalard qiymet cox ucuzdu, Bakidan serfelidi .

Daglig yerlerde Azercell

Qax Ve Zaqatalanin Genis mezmunlu sekillerine baxmag isdiyirsinizse http://WWW.QAXLILAR.TK- saytindan baxa bilersiniz.300-den cox sekil var.

Gardashim ... senden bir meseleni sorushmaq isteyirem. Siz tereflerde baliq tutmaq mumkundurmu???? Mumkundurse hansi vaxtda bashlayir ve hansi baliqlar olur ???

Onceden teshekkurler !!!
[size=200]
[/size]
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub istanbul2009 16 fev 2010, 17:37

Driver464 yazdı:
istanbul2009 yazdı:[b]bu Arada Qax rayonuna Bakidan 420 Kmd-ir.

Daglig yerlerde Azercell

Qax Ve Zaqatalanin Genis mezmunlu sekillerine baxmag isdiyirsinizse http://WWW.QAXLILAR.TK- saytindan baxa bilersiniz.300-den cox sekil var.

Gardashim ... senden bir meseleni sorushmaq isteyirem. Siz tereflerde baliq tutmaq mumkundurmu???? Mumkundurse hansi vaxtda bashlayir ve hansi baliqlar olur ???

Onceden teshekkurler !!!
[size=200]
[/size]

He qardas demeli bizde dag caylarinin yuksek yerlerinde yayda sel dusmeyen vaxtlarda olur, sonra esitdiyime gore ilisu kendinin yuksek yerlerinde cox gozel balig olur,amma orda hemin yerde olmadigima gore deigig deye bilmierem, arayonun assagi aran kendleri var , tesevvur ele cengellik kimi mesedi, insan girmiyen, merkez yoldan ora daslig ofrroad yarislarina benzer yoldu :) qiraqlar mese kinolardaki kimi, gedirsen 10 km kimi bir mesafe ,3 dene kend var mesenin icinde .men hemin kendlerde sentyabr ayinda olmusdum, tesaduf gedib cixmisdim, cox gozeldi, mesenin icinde gizlin bir yer kimi,helede o maraqli tesuratlar yadimdan cixmir, orda baliq tutanlari gordum, amma baliq gormemisdim.Amma Qax rayonuna daxil olmamis, assagidan tras kecir Seki-Balaken deysen,, orda yolun qiraginda enli kanallardi, torpaq kanallar hemin yerde yay aylarinda baliq tutanlari gormusem, oz gozumle suyun icinde baliqda gormusem.Muxtelif olculerde kilke baligindan biraz irileride variydi,yekeleride .2 metr aralida trasdi.Amma qish aylarinda bu vaxtlari bilmirem, umumiyyetle balig sezounun bilmediyim ucun, bilmirem ne vaxt sezounu olur, amma umumiyyetle balig olur olmagina, bizde rayonda xalamgilde tilov var, 100 metrliydi deyesen, a dedim yayda sufteliyim amma vaxt eliye bilmedim. :) Eger ora baliga getmek fikrin olsa oyrene bilerem.Menim bildiklerim bu qeder.

Təsvir

bu sekildeki dediyim trasin sag terefindeki kanallardi, Sekil aprel ayinda cekilib.Yerli kend camahatinin Torlarla tutdugunu gormusem.Eni 2 metr olur, erinliyidi bezi yerlerde 1-2-3 deyisir, enide deyisen yerler olur, torpaq kanal oldugu ucun.Zaqatala rayonunda dostlarim var, eger getmey fikrin olsa ,deqiq melumat ala bilerem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunlar ise dediyim meshe icersindeki getdiyi kendlerde gederken cekdiyim sekillerdi---

Təsvir

Hemin kendlere geden Yoldan bir goruntu- Sentyabr 2009

Təsvir

hecne olmasada, azercelin oturucu stansiyalarindan qitliq yoxdu :lol: :lol:

Təsvir

Təsvir

Təsvir

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Qardasim Mennen Bu qeder.Sekiler coxdu,prosta foruma cox sekil qoyanda cetin acir.www.qaxlilar.tk- saytinda sol terefde sehifeler var, orda lap assagida Zaqatalanin sentyabrda cekilmis, Martda aprel ayinda cekilmis, birdeki Sheki rayonun sekilleri var, Orda lap coxdu, lap yuxarda bas hissedede Qax rayonun sekilleridi.Gezilib gorulesi yerler coxdur, Tek Qax Zaqatala yox butun azerbaycanin, 1 ay evvel mingecevirde oldum, Cox gozeldi,En coxda orda gunbatimi xosuma geldi.Qaxa qayidanda gunbatimiydi,Cox gozel menzereydi, uzandiqca uzanan duzen yerler, ve kulekden ashilanmis kicik tepecik ve daglar.Eger Bir anliq Etrafina baxsan Azerbaycan cox gozel yerdir, Her yerin ayri gozelligi var, Sadece olaraq bir anliq butun derdlerini unudum, sakitce baxmag lazimdi.Insallah butun azerbaycani gezerem ve cekerem ;) Vallah istirahet ucun Azerbaycani qoyub xarice getmek lazim deyil, sadece olaraq azerbaycandaki turist gezmeli yerler o qederde cox taninmayib,televizorda gorurler Antalyanin reklamini, o deyge samalyota minib gedirler.Amma Qarsilarindaki gozellikleri gormurler.Tebii xarice olkelerde getmek lazimdi, oz vetenivi unudub yox, Once Veten !! istanbula geden teyyareden cekilmish bir goruntu var mende, bir dostuma xahis elemisem, cekib boyuk qafqaz daglarini , inan o amerka kinolarindaki daglar yalandi, o geder gozel dusub.Eger istesen Cekdiyim Sekil ve videolari DVD diske kocurub vere bilerem, Shimal zonasinin sekilleri lap coxdu, Genish formatta .Sayta qoyulan sekiller kicildiriem.Orginal formatta istesen yazib vere bilerem.

Elvin Huseyn

[/b]

Təsvir
İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

Məktub Driver464 16 fev 2010, 19:06

Elvin, etrafli melumata gore chox sag ol!

Sen o yerleri ele tesvir eledin ki, lap durub gelmek isteyir adam.....

Sozun acigi men de shimal zonasini chox xoshlayiram! Umumiyyetle Azerbaycani gezmeyi xoshlayiram!!! Ozu de avtomobille !!! '

demek olar ki, Azerbaycanin chox yerini gezmishem... (Qarabagdan savayi)

Qazda, Balakende, Zagatalada, Shekide chox olmusham. Amma istediyim kimi geze bilmemishem.

Bu yaxinlarda Londondan qonaqlarim gelmishdi.. getirdim Siz tereflere .. uerkleri getdi... xususen de Shekini chox beyendiler...

Qeyd etdiyin sayta mutleq baxacam.....

amma sen imkan olduqca fotolarin olchusunu bir az azalt ve bura yukle... qoy forum dostlarimizin hamisi gorsun...

Bir daha teshekkurler...
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub istanbul2009 16 fev 2010, 19:15

Driver464 yazdı:Elvin, etrafli melumata gore chox sag ol!

Sen o yerleri ele tesvir eledin ki, lap durub gelmek isteyir adam.....

Sozun acigi men de shimal zonasini chox xoshlayiram! Umumiyyetle Azerbaycani gezmeyi xoshlayiram!!! Ozu de avtomobille !!! '

demek olar ki, Azerbaycanin chox yerini gezmishem... (Qarabagdan savayi)

Qazda, Balakende, Zagatalada, Shekide chox olmusham. Amma istediyim kimi geze bilmemishem.

Bu yaxinlarda Londondan qonaqlarim gelmishdi.. getirdim Siz tereflere .. uerkleri getdi... xususen de Shekini chox beyendiler...

Qeyd etdiyin sayta mutleq baxacam.....

amma sen imkan olduqca fotolarin olchusunu bir az azalt ve bura yukle... qoy forum dostlarimizin hamisi gorsun...

Bir daha teshekkurler...

insaAllah qarabaga bir yerde gederik. Ne vaxt o tereflere getmek fikrin olsa xeber ele mene, omrunde gormediyin yerlere aparim ;) Qaxa gelen coxu turistler tekce ilisuya gedirler, ammaa qax ilisudan ibaret deyil, ilisuda gozeldi, amma goresi gozel yerleri coxdu.hem yay aylrinda hemdeki qish
Фото021.jpg
Фото021.jpg (23.29 Kb) Baxılma: 943
gakh082.jpg
gakh082.jpg (178.2 Kb) Baxılma: 945
İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

Məktub Azad 18 fev 2010, 11:36

Salam qardashlar...Cox gozel fikirdi...Menimde bele seyahetlerden cox xosum gelir...Mende ML320-di 2000-ci il...Birde 2009-cu ilin yayinda mende QAX sheherindeydim...Cox gozel istirahet yeridi...Men bir cox rayonlarda olmusam amma mene QAX-da dincelmek cox lezzet eledi...Men 3 gun erzinde QAX-in bir cox gormeli yerlerinde oldum amma bu meni qane etmedi...Insallah bu ilde getmek fikrim var...Esasende avtomobille daglara qalxmagin yeri var...
İstifadəçinin avatarı
Azad

Məktublar: 77
Qeydiyyatdan keçib: 12 mar 2009, 17:55

Məktub Driver464 19 fev 2010, 16:44

Hech ne ucun gec deyill...... qabagdan yaz gelir... yaz aylarinda bunu reallashdirag.....
İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub 2-ran 19 fev 2010, 18:39

istanbul2009 yazdı:Bu yaxinlarda Londondan qonaqlarim gelmishdi.. getirdim Siz tereflere .. uerkleri getdi... xususen de Shekini chox beyendiler...

tebii ki Shekinin gozelliyi bashqadir.. nece deyerler GELERSEN - GORERSEN ;)
İstifadəçinin avatarı
2-ran

Məktublar: 114
Qeydiyyatdan keçib: 15 iyul 2009, 01:41

Yazda Qax-2009

Məktub istanbul2009 19 fev 2010, 18:57

Driver464 yazdı:Hech ne ucun gec deyill...... qabagdan yaz gelir... yaz aylarinda bunu reallashdirag.....

Qardash bir daha salam. Gelin Aprel Ayinda gedek, aprela az qalib onsuzda .Aprelde cox gozel olur, yazin adami cox isitmiyen temiz havasi, daglardan gelek serin kulekler, inanin adama ele lezzet eliyir, men 2009-cilin aprelinden maya qeder Qaxda ishledim, telefon maqazini ishledirdim.Ordaki 2 ayi unuda bilmirem.maqazinin yaninda qessab variydi, Quzu eti alib gedirdik cayin qiragina kabab cekmeye,Etinde dadi cox ferglidi.ele enerjildirki yazda adami caya girdirir :D . May ayina qeder heftede bir defe gedirk, yeyib icirdik , hemde cayda cimirdik.Lezzet eliyirdi.Hemdeki Oranin Suyu mualicevidi.Qaxda gedenler belke esidmis olar adini- Susken Suyu diyirler,Satishada var.Bakidan gelenler cox aparirlar.Deri Xesteliklerine mede bagirsag ne bilim bircox xesteliye xeyri var, Hemin suyun yaninda 2 qablasdirma sexi var, birdeki bulaq var, hemin sexlere geden sudandi.prota qazi yoxdu.hardasa Hemin Bulaq olan yerden 1 km araliqda cayi axir.Hem icmeye yarayir hemde cimmeye.Adamin bedeninde eger yara varsa butun acir yarani,Qaxda ishleyen vaxti elimde yara variydi, gunde gedirdim cimmeye Hemin caya,yaranin uzerine quru tebege yigilir :? Yegin bilirsiz, Hemin seyi qoymur yigilmaga.Sonra hemin yara texminen bir hefteye sagaldi, hec eser elametde qalmadi. :)

Aprelde hamimiz yigisag gedek 1 hefte kecirek, sizi super yerlere aparmaga soz verirem ;) Hec gormediyiniz gozell yerlere.Ozumuzle Cadir goture bilerik .Otel serf elemez.

Assagida Hemin ishlediyim vaxt cekdiyim shekilllerdi.

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir
Menim ish yerim :)

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Quzu Etinden birinci kabab :P

Təsvir

İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

Məktub Driver464 22 fev 2010, 16:08

Fotolar superdir !!!!

İstifadəçinin avatarı
Driver464

Məktub istanbul2009 22 fev 2010, 20:45

Buda Hemin dediyim mualicevi su olan yerden sekiller, Hemin gun Bakiya gedirdim, Su getirmeye getmisdim, Rayon Merkeziyle 8 Km mesafededi

Təsvir

yeraltindan cixan suyla, cay suyundan gelen kanalin birlesidiyi yer-bir terefde lilli isti su bir terefde buz kimi yeraltindan cixan su

Təsvir

Təsvir

Təsvir

Təsvir
İstifadəçinin avatarı
istanbul2009

qayıt OVÇULUQ VƏ BALIQÇILIQ - AVTOTURİZM

Hazırda konfrans iştirakçılar

Hazırda bu foruma baxırlar : Qeydiyyatdan keşmiş istifadəçi yoxdur qonaqlar da: 1