ALPINA B6 yazdı:Bu Masin nissan santa fedi![]()
![]()
ALPINA B6 yazdı:Bu Masin nissan santa fedi![]()
![]()
2-ran yazdı:salam.
bu defe asan oldu
1 porshe cayenne magnum ( kapoda neyi var el gezdirilib)
2. hyundai santa fe
sadece tuning variiantlaridi...................
Heyder93 yazdı:1.Audi Q7
2.Hyundai Santa FE
istanbul2009 yazdı:Heyder93 yazdı:1.Audi Q7
2.Hyundai Santa FE
2-cisi duzdu, amma birincisi sehvdi audi deyill
Elshad yazdı:Salam mence Toyota Rav4-du
Heyder93 yazdı:istanbul2009 yazdı:Heyder93 yazdı:1.Audi Q7
2.Hyundai Santa FE
2-cisi duzdu, amma birincisi sehvdi audi deyill
Mercedes ML di onda!
Heyder93 yazdı:ALPINA B6 yazdı:Bu Masin nissan santa fedi![]()
![]()
Nissan santa FE de olur!

Kruiger yazdı:X6-nin tuning variantidi mence...
memfis yazdı:X6
Kruiger yazdı:X6-nin tuning variantidi mence...
Heyder93 yazdı:Novbeti sekilleri gozluyuruk.....

Elshad yazdı:Fikrimi deyisdim
1-ci Samand Soren
2-ci Volkswagen Polo
3-cu Seat Leon
Bular 100% duzdu eminem
Cavabi gozluyurem
1-ci Samand Soren
2-ci Volkswagen Polo
3-cu Seat Leon
Bular 100% duzdu eminem
Cavabi gozluyurem
Heyder93 yazdı:Kruiger yazdı:X6-nin tuning variantidi mence...
X6 nin tuning varianti nedi tuning eliyende bawqa mawinin qabaqin kesib yapiwdirillar?)))))))) Santa FE ni diyesen deyim he
Kruiger yazdı:Heyder93 yazdı:Kruiger yazdı:X6-nin tuning variantidi mence...
X6 nin tuning varianti nedi tuning eliyende bawqa mawinin qabaqin kesib yapiwdirillar?)))))))) Santa FE ni diyesen deyim he
qaqas yazanda ne yazdigina ve nece yazdigina yaxsi bax,sozu isletmeyin yeri var,amma bu sozun yersizdi,senin sozunden basa dusdum ki senin masindan basin cixmir ve tuning olunmuslari gormemisen,mennen hec salamin da yoxdu,yazdigin adami tani ve ne yazdigini bil...
Kruiger yazdı:Elshad yazdı:Fikrimi deyisdim
1-ci Samand Soren
2-ci Volkswagen Polo
3-cu Seat Leon
Bular 100% duzdu eminem
Cavabi gozluyurem
qaqas tebrik,duzdu,amma azsamandi realda,yeni seherde gormusen?men gormusem,eyni seydi,amma vidinde deyisiklik var,o da tuxta alinib...
Elshad yazdı:X6 sohbetinde ise masini deyisdirmiyibler onu mence sekilin ustunde eliyibler.
Elshad yazdı:X6 sohbetinde ise masini deyisdirmiyibler onu mence sekilin ustunde eliyibler.
1-ci Samand Soren
2-ci Volkswagen Polo
3-cu Seat Leon
Bular 100% duzdu eminem
Cavabi gozluyurem
Kruiger yazdı:qaqas yazanda ne yazdigina ve nece yazdigina yaxsi bax,sozu isletmeyin yeri var,amma bu sozun yersizdi,senin sozunden basa dusdum ki senin masindan basin cixmir ve tuning olunmuslari gormemisen,mennen hec salamin da yoxdu,yazdigin adami tani ve ne yazdigini bil...
istanbul2009 yazdı:Elshad yazdı:Fikrimi deyisdim
1-ci Samand Soren
2-ci Volkswagen Polo
3-cu Seat Leon
Bular 100% duzdu eminem
Cavabi gozluyurem
100de 100 duzdu qardasim, Hamini tebrik eliyirem. Bu defe duz tapdiz, fikirlesmisdimki cetin olar , amma rahat oldu
Coni yazdı:2-ci sekil AUDi 80 ve ya 100 modelinin Kabrioletidir. 1-ci SEKiL HAQQINDA iPUCU VER : BU MASIN OFFROUDERDiR , YOXSA PiKAP ???
Coni yazdı:iSTANBUL2009 , qaqasim noldu,bes bu gun cavablar melum olacaqdi ?![]()
![]()
istanbul2009 yazdı:Coni yazdı:iSTANBUL2009 , qaqasim noldu,bes bu gun cavablar melum olacaqdi ?![]()
![]()
He bratım belekı yarısmada hec kım ıstırak elemedı, en tez ve dogru cavabi verdin.Dzugun veribsen cavablar, 1-ci sekil audi, 2-cisi ise forddur.
gelen yarismada Hediyeee olacaq !!! amma shekiller cox cetin ishliyecem , 3 sekil olacaq.Hec kim tapa bilmiyecek![]()
![]()
![]()
istanbul2009 yazdı:Bu sekilde bezi deyisiklikler olunub,mence bu rahatdi
Hazırda bu foruma baxırlar : Qeydiyyatdan keşmiş istifadəçi yoxdur qonaqlar da: 1